Paste cu mix de oleaginoase si fructe



Ingrediente

  • 200 g paste
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2 linguri migdale macinate
  • 2 linguri alune macinate
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 lingura chips de cocos macinat
  • pepene galben
  • mango
  • capsuni
  • banana
  • o lingura de unt
  • zahar din trestie (optional/dupa gust)

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, se topeste untul intr-o tigaie antiaderenta, se pune pesmetul, nuca, alunele, migdalele si chipsul de cocos. Se lasa la foc mic, pana se rumenesc putin.

Dupa ce pastele s-au gatit, se scurg bine de apa si se adauga peste amestecul de pesmet si oleaginoase. Se adauga zaharul si amesteca impreuna, la foc mic, pentru 2-3 minute.

Se adauga fructele si se servesc impreuna.

 

Ingredientele sunt pentru doua portii.

Mai multe poze