Paste cu creveti si somon



Ingrediente

  • 250 g somon file
  • 400 g creveti
  • 2 ceape verzi
  • 1 dovlecel mare
  • 5 catei de usturoi
  • 400 g smantana 24%
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • 100 g unt
  • paste

Mod de preparare

Crevetii proaspeti se curata, se spala si se lasa la scurs. Cei congelati se lasa la decongelat sau se pun in apa clocotita cu sare timp de 2 minute, dupa care se lasa la scurs.

Legumele se curata si se spala, dupa care se toaca marunt.

Se pune untul la topit intr-o tigaie antiaderenta. Se adauga dovlecelul, usturoiul, ceapa si patrunjelul. Se lasa 5 minute pentru a se inabusi, la foc mic, dupa care se adauga crevetii si somonul. Se condimenteaza si se mai gatesc alte 10 minute, amestecand periodic.

Se adauga treptat smantana si se mai lasa cateva minute, sa se gateasca impreuna.

 

Pastele se pun la fiert separat, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se servesc impreuna!

 

Este o reteta foarte usor de facut, rapida si absolut delicioasa!

 

Pofta buna!

Mai multe poze