Paste colorate cu pui, legume, parmezan si ulei de fistic



Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 100 g ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 150 g baby spanac
  • 1 ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de unt
  • 50 ml ulei de fistic
  • 3 frunze de patrunjel verde
  • sare si piper
  • 200 g paste
  • parmezan

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete mici.
Legumele se spala si se feliaza.

Se pune untul la topit intr-o tigaie antiaderenta, dupa care se adauga pieptul de pui si legumele. Se condimenteaza si se lasa la gatit aproximativ 15 minute, amestecand periodic.

Dupa cele 15 minute, se adauga treptat uleiul de fistic, amestecand continuu.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg bine de apa si se adauga peste carne si legume.

Se amesteca usor impreuna, se adauga parmezanul si se servesc cu multa pofta!

 

Pofta buna!

 

INGREDIENTELE SUNT PENTRU DOUA PORTII!

Mai multe poze