Pachetele vietnameze cu pui si legume



Ingrediente

  • 10 foi de orez
  • 1/2 piept de pui
  • 10 ciuperci mai mari
  • 1 morcov mare
  • o lingura de unt
  • o lingura de miere
  • 1/4 lamaie stoarsa
  • 2-3 fire de patrunjel verde
  • sare si piper (optional si dupa gust)

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala bine.

Se taie pieptul de pui, morcovele si ciupercile felii subitiri si se pun intr-o tigaie antiaderenta impreuna cu lingura de unt, zeama de lamaie si condimentele.

Se acopera cu un capac si se lasa sa se gateasca la foc mic.

Dupa ce s-au gatit, se adauga patrunjelul tocat marunt si lingura de miere. Se lasa la racit putin.
Intre timp se pregatesc foile de orez, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se ia cate o foaie de urez si se umple cu pui si legume, apoi se ruleaza foaia precum sarmalele.

Le-am servit cu iaurt grecesc.

Pofta buna!

 

Mai multe poze