Oua umplute



Ingrediente

  • 10 oua
  • 1/2 pate ficat de gasca
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 200 g smantana
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se pun ouale la fiert pentru 20 de minute, se racesc si se curata de coaja.
Se taie apoi in jumatate si se scoate galbenusul.

Se amesteca bine galbenusurile impreuna cu pateul, iaurtul grecesc, putina sare si piper.
Cu ajutorul unei lingurite, se umple fiecare jumatate de ou cu compozitia obtinuta.

Se aseaza intr-un vas si se pregateste maioneza.

Maioneza clasica, din galbenus de ou, o lingurita de mustar, sare si ulei(cantitatea difera in functie de cat de multa maioneza doriti sa obtineti) mixate bine impreuna, care dupa ce este gata se amesteca cu smantana pana se omogenizeaza.

Se toarna maioneza obtinuta peste oua si se servesc cu muuultaaa pofta!
 

RETETA ESTE DEDICATA CELOR MARI!

Mai multe poze