Orez cu curcan si legume



Ingrediente

  • 80 g piept de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare si piper
  • unt

Mod de preparare

Se spala bine orezul si se pune la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele si pieptul de curcan se spala, se curata si se toaca marunt. Morcovul se da prin razatoare.

Intr-o tigaie antiaderenta se pun la gatit pieptul de curcan impreuna cu o lingura de unt si legumele. Se condimenteaza si se lasa la inabusit aproximativ 5 minute. Se completeaza cu un pahar de apa si se lasa la foc mic pana se gatesc.

Dupa ce s-au gatit, se scurge bine orezul de apa si se toarna peste carne si legume. Se adauga doua linguri de unt iar si se amesteca usor, la foc mic, pana untul se topeste.

 

Pofta buna!

Mai multe poze