Orez cremos cu parmezan si mozzarella



Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • patrunjel verde
  • 100 g mozarela
  • 100 g parmezan
  • 300 ml supa concentrata de pui
  • 150 g smantana
  • sare si piper
  • 50 g unt

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala si se toaca marunt. Morcovul se da prin razatoare.

Se pune la topit untul, dupa care se adauga legumele si se lasa la inabusit aproximativ 5 minute. Se adauga apoi orezul spalat bine si supa de pui, se condimenteaza si se acopera cu capac. Se lasa la fiert la foc mic, aproximativ 15-20 de minute, pana orezul este gatit.

Dupa ce orezul este gatit, se adauga mozzarella si parmezanul rase impreuna cu smantana. Se amesteca usor, aproximativ un minut, dupa care se opreste focul.

Este absolut delicios si foarte usor de pregatit!

 

Pofta buna!

Mai multe poze