Orecchiette cu somon si broccoli



Ingrediente

  • 400 g somon
  • 1 broccoli
  • 300 g smanatana 24%
  • 4 catei de usturoi
  • 4 frunze patrunjel verde
  • sare si piper
  • 2 linguri de unt
  • 400 g paste
  • parmezan

Mod de preparare

Se curata si se spala somonul si legumele.

Se tocata usturoiul si patrunjelul, iar broccoli se rupe buchetele mici.
Se pun intr-o tigaia antiaderenta impreuna cu untul pentru aproximativ 5 minute.

Intre timp se feliaza somonul, dupa care se adauga peste legume si se lasa la foc mic aproximativ 10 minute, amestecand periodic.

Se adauga apoi smantana, sarea si piperul si se mai lasa 5 minute sa se gateasca impreuna.

 

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se adauga peste sos.

 

Se serversc cu parmezan!

 

Pofta buna!

 

 

Mai multe poze