Omleta impachetata cu baby spanac si rucola



Ingrediente

  • OMLETA:
  • 6 oua (de casa am folosit eu)
  • 10 ciupercute
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cepe verzi
  • 6 linguri lapte
  • 3 lingurite unt
  • sare si piper dupa gust
  • UMPLUTURA:
  • 1 mana de baby spanac
  • 1 mana de rucola
  • 150 g mozzarella
  • 1 legatura de ridichi
  • 6-8 rosii cherry

Mod de preparare

Pentru inceput am pregatit “umplutura”.

Am spalat legumele. Am curatat ridichiile si le-am feliat impreuna cu rosiile. Mozzarella, rucola si spanacul le-am pus pe un servetel de bucatarie pentru a se scurge.

 

Eu am pregatit 3 omlete din aceste ingrediente. Am repetat fiecare pas de mai jos pentru fiecare omleta separat.

Am batut ouale pentru omleta impreuna cu laptele si condimentele, am spalat si tocat legumele si le-am impartit toate pentru trei omlete.

Am pus o lingurita de unt la incins, in tigaie antiaderenta si am adaugat cateva linguri cu apa. Am adaugat legumele (vezi poze) si le-am lasat cateva minute sa se gateasca. Am turnat ouale si am acoperit cu capac. Am lasat omleta la foc mic, pana aceasta s-a gatit, fara sa fie nevoie sa o intorc.

Am asezat-o pe farfurie, exact ca pe o clatita, am pus ingredientele pregatite pentru “umplutura” si am impaturit-o(vezi poze).

 

Cantitatile pot fi modificate in functie de preferinte!

ESTE CEA MAI BUNA OMLETA PE CARE AM MANCAT-O PANA ACUM! TREBUIE SA O INCERCATI!!! 🙂

 

Pofta buna!

Mai multe poze