Omleta cu ton si guacamole in chifla



Ingrediente

  • o chifla
  • 2 oua
  • 100 g ton
  • 2 linguri lapte
  • un cubulet de unt
Sos
  • 1/2 avocado
  • o ceapa verde
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 rosii cherry
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru inceput, se pregateste omleta.

Se bat ouale impreuna cu laptele si se pun la gatit intr-un cubulet de unt. Se adauga si tonul bucatele si se lasa la foc mic pana se gateste oul, amestecand periodic.

Intre timp, se pregateste sosul guacamole.

Se toca rosiile si avocado cat mai marunt. Se stoarce zeama de lamaie peste, se toaca ceapa fin, se adauga sare si piper si se amesteca bine impreuna.

 

Chifla se taie in jumatate. Se adauga sosul guacamole pe ambele jumatati, iar in mijloc se pune omleta.

Pofta buna!

Mai multe poze