Negresa cu ciocolata, alune de padure si nuci



Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g unt
  • 150 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 60 g cacao
  • 250 g faina
  • un pliculet praf de copt(8 g)
  • nuci
  • alune de padure
  • 150 g ciocolata kinder

Mod de preparare

Aveti nevoie de doua boluri.

Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, cacaua si praful de copt, iar in celalalt bol se bat ouale, se adauga laptele si untul topit.

I-am zis “negresa”, insa eu o vad ca pe o lava cake mai coapta, sau o combinatie intre brownie si lava cake…nici nu conteaza prea tare, atata timp cat se face super usor, am si reciclat niste ciocolata adunata si mai este si super delicioasa!

 

Se adauga ingredientele uscate peste cele lichide si se amesteca pana se omogenizeaza.

Se toarna compozitia obtinuta intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt, se adauga bucatile de ciocolata, nucile si alunele de padure si se introduce la cuptor pentru 45-50 de minute, la 180 grade C.

Se poate servi ca atare, cu inghetata, fructe sau sos de fructe.

Un desert super rapid si gustos.

 

Pofta buna!