Mancarica din mix de linte cu legume



Ingrediente

  • 200 g linte colorata
  • 2 cartofi albi
  • 1 cartof dulce
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 4 frunze de patrunjel verde
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei gras
  • sare si piper
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Lintea se lasa la hidratat peste noapte.

Se curata si se spala legumele. Se toaca marunt ardeii, ceapa si patrunjelul, morcovii se dau prin razatoare iar cartofii se taie cubulete.
Se pregateste o tigaia antiaderenta in care se pune lingura de unt si legumele. Se lasa la inabusit cateva minute dupa care se adauga lintea. Se completeaza cu apa, cat sa acopere, se condimenteaza si se lasa la fiert aproximativ 25-30 de minute.

 

 

Pofta buna!

Mai multe poze