Mancarica de linte cu legume si ficat de pui



Ingrediente

  • o tavita ficat de pui
  • 250 g linte
  • 2 cepe albe
  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei kapia
  • 3-4 frunze de patrunjel verde
  • sare si piper
  • 1 lingura de unt
  • 2 frunze de dafin
  • 1 crenguta rozmarin

Mod de preparare

Lintea se lasa la hidratat peste noapte.

Se curata si se spala legumele. Se toaca marunt ardeiul, ceapa si patrunjelul iar morcovii se dau prin razatoare.
Se pregateste o tigaia antiaderenta in care se pune lingura de unt si legumele tocate. Se lasa la inabusit cateva minute dupa care se adauga lintea. Se completeaza cu apa,  cat sa acopere, se condimenteaza si se lasa la fiert aproximativ 25 de minute.

Ficatul de pui se gateste la aburi impreuna cu frunzele de dafin si crenguta de rozmarin.

 

Se servesc impreuna!

 

Pofta buna!

 

 

Ingredientele sunt pentru 4 portii.

 

Mai multe poze