Ingrediente
- 140 g muschi de porc
- 1 ceapa alba
- 3 cartofi mov 2 cartofi albi
- 2 cartofi albi
- 1/2 cartof dulce
- 1 fir de patrunjel verde
- 1 lingura de unt
- sare si piper (optional/dupa gust)
Mod de preparare
Se spala bine carnea si se taie cubulete.
Se curata si se spala bine legumele.
Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o craticioara impreuna cu lingura de unt si patrunjelul, pentru 3-4 minute.
Se adauga carnea, se condimenteaza si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa la fiert 30 de minute.
Intre timp se taie cartofii cubulete.
Dupa ce trec cele 30 de minute, se pun si cartofii peste carne si se lasa la foc mic pana acestia se gatesc iar apa scade si se formeaza sosul!
* pe parcurs se poate completa cu apa daca este necesar.
Pofta buna!