Ingrediente
- 3 bucati lup de mare
- 1 dovlecel
- 1 rosie
- condimente/mirodenii pentru peste
- 3 linguri ulei de fistic
- 3 frunze de patrunjel verde
- 1/2 lamaie
- GARNITURA:
- 6 cartofi
- 200 g branza cheddar
- 3 frunze de patrunjel verde
- 1 lingura de unt
- sare si piper
Mod de preparare
Se curata, se spala si se cresteaza pestii(vezi poze).
Legumele se spala, se feliaza si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt.
Peste legume se aseaza pestii, se condimenteaza si se umple cu patrunjelul verde si cate o feliuta de lamaie. Se stropesc cu uleiul de fistic si se introduc la cuptor pentru 25 de minute, la 200 grade C.
GARNITURA:
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja pentru aproximativ 30 de minute.
Se curata apoi de coaja, se aseaza intr-un vad termorezistent, se condimenteaza, se adauga untul, patrunjelul tocat marunt si feliile de branza cheddar.
Se introduc la cuptor 15 minute, la 175 de grade C.
Se servesc impreuna!
Cantitatile sunt pentru trei portii.
Pofta buna!