Fusilli cu somon si dovlecel



Ingrediente

  • 200 g somon
  • 350 g fusilli
  • 500 g smantana lichida
  • 2 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 2 crengute de rozmarin
  • 3-4 fire de patrunjel verde
  • 1 lingura de unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata si se spala somonul si legumele.

Se  tocata dovlecelul, ceapa, usturoiul si patrunjelul.
Se pun intr-o tigaia antiaderenta impreuna cu untul si crengutele de rozmarin. Se lasa la foc mic.

Intre timp se toaca somonul feliute subtiri, dupa care se adauga peste legume si se lasa la foc mic pana se gateste.

Se pun la fiert si pastele, separat, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se adauga smantana lichida peste somon si legume, sarea si piperul si se mai lasa 5 minute sa fiarba impreuna.

Dupa ce s-au gatit pastele, se scurg bine si se amesteca impreuna cu sosul.

 

Cantitatile sunt pentru 4 portii.

 

Pofta buna!

Mai multe poze