Foietaj cu jambon si mozzarella



Ingrediente

  • aluat foietaj
  • jambon
  • crema de branza
  • mozzarella
  • un ou

Mod de preparare

Am acceptat provocarea prietenilor mei de la Franke si urmeaza sa va arat 3 preparate pentru masa de Craciun si alte 3 preparate pentru masa de Anul Nou.

Voi incepe cu acest aperitiv rapid.

Se intinde foaia de aluat, se aseaza feliile de jambon, iar in mijloc se pune crema de branza si bucatile de mozzarella, dupa care se ruleaza si se feliaza(vezi carusel foto).

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul batut si se dau la cuptorul preincalzit la 190 grade C. pentru aproximativ 15-20 minute.
Pofta buna!

Parteneri

Profit de ocazie sa va vorbesc putin despre cuptoarele din colectia Maris de la Franke, care pun accent pe usurinta utilizarii si fiabilitate.
Au sistemul de curatare Pirolitica, au butoanele Push-Pull, cu un volum de peste 70 l si multe functii de gatit automate.
Intreaga gama o gasiti pe  Frankemagazinonline.ro sau in showroom.

Mai multe poze