File de dorada cu piure de cartofi mov



Ingrediente

  • 1 bucata dorada (350 g)
  • 4 cartofi mov
  • 6 linguri de lapte bio
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • busuioc uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata, se spala si se dezoseaza dorada. Dupa ce se obtin fileurile, se aseaza cu partea cu pielea in jos, pe hartie de copt, intr-un vas termorezistent. Se stropesc cu uleiul de masline si se condimenteaza cu busuioc, sare si piper.

Se introduc la cuptor pentru 45 de minute, la 175 de grade.

Intre timp se curata cartofii, se spala si se pun la fiert in putina apa.

Dupa ce s-au fiert, se scurg bine si se mixeaza impreuna cu untul, laptele si putina sare.

Se servesc impreuna!

 

Pentru plaiting am folosit rosii cherry coapte, microplante si flori comestibile.

 

Pofta buna!

 

Mai multe poze