Dorada cu legume



Ingrediente

  • 3 bucati dorada
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras
  • o rosie
  • 4-5 fire de patrunjel verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper si condimente uscate pentru peste
  • GARNITURA:
  • 4 cartofi mari
  • 3 ciuperci mari
  • o bucata mozzarella
  • o lingura de unt

Mod de preparare

Se curata pestele si se stropeste cu uleiul de masline.

Se curata, se spala si se feliaza legumele pentru umplutura.

Se curata si se spala legumele pentru garnitura. Cartofii se feliaza subtiri iar ciupercile le umplem cu cate o bucatica de mozzarella si putin unt.

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se pregateste o tava, tapetata cu hartie de copt si o cana de apa. Se aseza pestele si se umplem cu legumele pregatite. Se aseaza in tava si legumele pentru garnitura. Se adaugam condimentele si mirodeniile uscate. Se introduce tava la cuptor si se reduce temperatura la 150de  grade.

Se lasa 35 de minute.

 

Pofta buna!

 

Mai multe poze