Creveti cu legume si paste



Ingrediente

  • 700 g creveti
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 5 catei de usturoi
  • o conserva sos de rosii(800g)
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • 50 g unt
  • paste

Mod de preparare

Se spala bine legumele, se curata si se feliaza. Crevetii se spala si se curata.

Se pregateste o tigaie antiaderenta, se pune la topit untul si se adauga legumele si crevetii. Se condimenteaza dupa gust, se adauga patrunjel tocat si se lasa la gatit, aproximativ 15 minute, amestecand periodic.

Se adauga apoi sosul de rosii si se mai lasa la gatit, pana scade putin sosul si se ingroasa.

 

Pastele se fierb conform timpului dat de producator, dupa care se scurg de apa.

Se servesc impreuna!

 

Pofta buna!

Mai multe poze