Creveti cu legume si cus cus



Ingrediente

  • 400 g creveti
  • 250 g cus cus
  • 100 g baby spanac
  • 2 dovlecei
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • 100 g unt

Mod de preparare

Se spala bine legumele, se curata si se toaca marunt. Morcovii si dovleceii se dau prin razatoare. Crevetii se spala si se curata.

Se pregateste o tigaie antiaderenta, se pune la topit untul si se adauga legumele si crevetii. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la gatit, aproximativ 10-15 minute, amestecand periodic. Se completeaza apoi cu apa si se adauga cus-cus-ul spalat.

Se mai lasa la fiert 8-10 minute, pana se gatesc iar apa scade.

Simplu, rapid si delicios!

 

Pofta buna!

Mai multe poze