Couscous cu legume si pui



Ingrediente

  • 100 g couscous
  • 1 pulpa de pui
  • 5-6 ciuperci
  • 1 morcov
  • 1/4 praz
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 dovlecel galben
  • 1 fir de marar verde
  • 1 fir de patrunjel verde
  • 1 lingura de unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Pulpa de pui se pune la fiert separat. Dupa ce este fiarta, se dezoseaza si se taie cubulete.

 

Intre timp se curata si se splala legumele. Se toaca marunt dovlecelul, ciupercutele, prazul, ceapa verde, ardeiul, mararul si patrunjelul. Morcovul se da prin razatoare.

Se pune untul la topit, se adauga legumele si se lasa la inabusit pentru 10 minute. Se completeaza apoi cu 150 ml de apa, se adauga si carnea, se condimenteaza si se mai lasa la fiert 15 minute.

Se opreste focul, se pune couscousul si se acopera cu un capac. Se lasa asa 10 minute dupa care poate fi servit!

 

Pofta buna!

 

Ingredientele sunt pentru 2 portii.

Mai multe poze