Cous cous cu pui si legume



Ingrediente

  • un pui de casa
  • 6 cepe albe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 200 g cous cous ALTO
  • sare si piper
  • 5-6 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • o lingura de unt

Mod de preparare

Se curata, se splala si se toaca marunt legumele. Morcovii si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare.

Se pune untul la topit, se adauga carnea si legumele si se lasa la inabusit pentru 10 minute, amestecand periodic. Se completeaza apoi cu doua-trei cani de apa, se condimenteaza si se lasa la fiart pana carnea este gatita complet.

Intre timp se pregateste cous cous-ul conform instructiunilor date de producator. Se caleste in ulei, pana se rumeneste uniform, dupa care se adauga peste carne si legume. Se lasa la fiert, la foc mic amestecand periodic, pana atinge consistenta dorita.

 

Se adauga patrunjel verde si se serveste cu multa pofta!

 

Pofta buna!

 

Mai multe poze