Cous Cous cu piept de curcan si legume



Ingrediente

  • 250 g piept de curcan
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov mare
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei kapia
  • 150 g cous cous
  • sare si piper
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Se curata, se splala si se toaca marunt legumele si pieptul de curcan. Morcovul se da prin razatoarea mare.

Se pune untul la topit, se adauga carnea si legumele si se lasa la inabusit pentru 10-15 minute, amestecand periodic. Se completeaza apoi cu doua cani de apa, se condimenteaza si se mai lasa la fiert 5 minute, dupa care se adauga cous cous-ul. Se mai lasa la fiert, aproximativ 6 minute, pana acesta este gatit(eu am folosit cous cous mai mare).

Se serveste cu multa pofta!

 

Pofta buna!

 

Ingredientele sunt pentru trei portii!

Mai multe poze