Conchiglioni cu sos ragu alla bolognese



Ingrediente

  • 500 g carne de vitel tocata
  • o ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • o tija de telina
  • un morcov
  • 200 ml sos de rosii
  • 300-400 ml supa de legume
  • sare
  • ulei de masline
  • 400 g paste
  • mozzarella

Mod de preparare

 

Se spala, se curata si se toaca legumele. Se pun intr-o cratita, cu putin ulei de masline, putina sare si se lasa la inabusit aproximativ 10 minute, amestecand periodic.

Se adauga apoi carnea tocata si sosul de rosii. Se amesteca bine, dupa care se acopera cu un capac si se lasa la fier, la foc mic, pentru  aproximativ 2 ore, amestecand periodic si completand cu supa de legume.

 

Paste se fierb conform timpului dat de producator, se scurg bine si se umple cu sos.

Peste pastele umplute se adauga mozzarela si se introduc la cuptor 10 minute, pana se topeste.

 

Se servesc cu multa pofta!

 

Mai multe poze