Cochiglioni umpluti cu somon si legume



Ingrediente

  • 300 g somon afumat
  • o conserva ciuperci(250 g)
  • un zuchinni
  • 2-3 fire usturoi verde
  • 2-3 cepe verzi
  • 4-5 frunze de patrunjel
  • 300 g smantana pentru gatit
  • 150 g smantana 24%
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 400 g conchiglioni

Mod de preparare

Se spala legumele, dupa care se toaca. Se pun intr-o tigaia impreuna cu untul si se lasa la foc mic 8-10 minute. Apoi se adauga somonul taiat felii si se mai lasa la gatit 4-5 minute, dupa care se condimenteaza si se adauga smantana. Se fierb impreuna, amestecand continu, pana sosul incepe sa capete consistenta dorita.

Pastele se fierb separat, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se servesc impreuna!

Un preparat super rapid si delicios!

 

Pofta buna!

Mai multe poze