Clatite cu fructe, ricotta si mascarpone



Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 g faina alba
  • 150-200 ml lapte
  • o lingura de zahar din trestie sau sirop de artar
  • UMPLUTURA:
  • 2 linguri de ricotta
  • 2 linguri de branza de vaci
  • 2 linguri de mascarpone
  • o felie pepene galben
  • 10 migdale macinate
  • o lingura fructe de padure congelate

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru clatite, pana se omogenizeaza compozitia.
Se pune o tigaie antiaderenta la foc mic, se toarna din aluatul pentru clatite, cu ajutorul unui polonic atat cat sa acopere suprata tigaii si cat sa iasa foarte subtiri. Se coc pe ambele parti pana se rumenesc.

Toate ingredientele pentru umplutura se blenduiesc impreuna.

Se umple clatitele cu compozitia obtinuta si se decoreaza cu fructe de padure si strugurei.

 

Cantitatile sunt pentru doua portii de clatite.

 

Pofta buna!

Mai multe poze