Clatita cu branza de vaci si fructe de padure



Ingrediente

  • COMPOZITIE CLATITE:
  • 1 ou
  • 100 g faina alba
  • 150-200 ml lapte
  • o lingurita de carob
  • UMPLUTURA:
  • 180 g branza de vaci
  • 2 linguri de miere
  • SOS:
  • o banana
  • o cana fructe de padure

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru clatite, pana se omogenizeaza compozitia.
Se pune o tigaie antiaderenta la foc mic, se toarna din aluatul pentru clatite, cu ajutorul unui polonic atat cat sa acopere suprata tigaii si cat sa iasa foarte subtiri. Se coc pe ambele parti pana se rumenesc.

Se amesteca branza de vaci cu mierea si este gata si umplutura.
Fuctele de padure impreuna cu banana, se blenduiesc pentru a obtine sosul.

Pentru plaiting am folosit zmeura, mure proaspete si flori comestibile.

Pofta buna!

Mai multe poze