Ingrediente
- 1/2 varza mov
- 1 fenicul
- 150 g baby spanac
- 2 morcovi
- 1/2 radacina patrunjel
- 1 cana fasole rosie
- 200 ml suc de rosii
- 2 cepe verzi
- 1 lingurita cimbru uscat
- 2 frunze de leustean verde
- 2 linguri de unt
- sare si piper
Mod de preparare
Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Baby spanacul si fasolea se pastreaza ca atare.
Se pune o cratita la foc, se topeste untul si se adauga legumele tocate. Se lasa la inabusit 8-10 minute, amestecand periodic, dupa care se adauga fasolea rosie(eu am folosit fasole la conserva) si spanacul. Se adauga 3-4 l de apa, condimentele, cimbrisorul, leusteanul si sucul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic pana se gatesc.
Pofta buna!