Ciorba colorata



Ingrediente

  • 1/2 varza mov
  • 1 fenicul
  • 150 g baby spanac
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1 cana fasole rosie
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 frunze de leustean verde
  • 2 linguri de unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Baby spanacul si fasolea se pastreaza ca atare.

Se pune o cratita la foc, se topeste untul si se adauga legumele tocate. Se lasa la inabusit 8-10 minute, amestecand periodic, dupa care se adauga fasolea rosie(eu am folosit fasole la conserva) si spanacul. Se adauga 3-4 l de apa, condimentele, cimbrisorul, leusteanul si sucul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic pana se gatesc.

 

Pofta buna!

Mai multe poze