Chifla umpluta cu guacamole si ou posat



Ingrediente

  • 1 chifla proaspata
  • un ou
  • 1/2 avocado
  • 2 rosii cherry
  • 1/2 ceapa verde
  • 1/4 lamaie stoarsa
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru inceput, se pregateste oul.

Se pregateste o bucata de folie alimentara fara BPA, deasupra unei canite, se aseaza oul pe folie si se impacheteaza, legand strans folia.

Se pune apa la fiert, iar in momentul in care aceasta incepe sa fiarba, se adauga “punguta cu ou”.

Se lasa la fiert fix 4 minute dupa care se scoate. Se pune sub jet de apa rece pentru a opri procesul de gatire iar apoi se indepartateaza folia.

Intre timp, se pregateste sosul guacamole.

Se toca rosiile si avocado cat mai marunt. Se stoarce zeama de lamaie peste, se toaca ceapa fin, se adauga sare si piper si se amesteca bine impreuna.

 

Chifla se taie in parte de sus. Se scoate mijlocul, dupa care se adauga sosul guacamole si oul. Se decoreaza cu ardei rosu si ceapa verde si se serveste cu muuulta pofta!

 

Va asigur ca este un mic dejun pe cinste!

Pofta buna!

Mai multe poze