Cheesecake fara coacere



Ingrediente

  • PENTRU BLAT:
  • 300 g biscuiti
  • 200 g unt
  • 1 zahar vanilat
  • PENTRU CREMA:
  • 300 g frisca lichida
  • 400 g branza de vaci
  • 3 linguri de zahar
  • PENTRU ORNAT:
  • fructe
  • ciocolata alba
  • migdale
  • flori comestibile

Mod de preparare

Se macina biscuitii (eu am folosit simpli) si se topeste untul. Se amesteca impreuna cu zaharul vanilat pana se omogenizeaza.

Se aseaza compozitia intr-o forma de copt cu marginile detasabile si se niveleaza cu ajutorul unei linguri. Se introduce la frigider.

Intre timp se pregateste crema.

Frisca lichida se mixeaza conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce se obtine frisca, se adauga zaharul si branza de vaci. Se mixeaza impreuna pana se omogenizeaza.

Crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti si se niveleaza.

Se topesc 8-10 cubulete de ciocolata alba(eu am topit ciocolata alba cu cocos si migdale) si se toarna deasupra.

Se niveleaza frumos si se lasa la frigider pana a doua zi.

 

Inainte de servire se orneaza.

Pentru ornat am folosit:  capsune, physalis, afine, strugurei, migdale si flori comestibile.

 

Acest preparat este dedicat adultilor, avand o cantitate mare de ingrediente nepermise celor mici!!!

 

Pofta buna!