Ingrediente
- 4 oua
- 5 linguri de faina
- 2 linguri de ulei
- 1 zahar vanilat
- 1 lingura de carob
- zahar dupa gust
- 1 canita nuca
- 1 compot de pere
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenus.
Se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana obtineti o spuma tare, dupa care se adauga galbenusurile, uleiul si se incorporeaza faina. Se amesteca usor pana se omogenizeaza.
Se scoate o parte din compozitie intr-un alt vas, si se amesteca cu carobul.
Se aseaza prima compozitie intr-o tava pentru chec, tapetata cu hartie de copt, dupa care se aseaza perele (eu am folosit pere din compot, taiate in jumatate). Deasupra se toarna compozitia cu carob si se pune nuca din loc in loc.
Se introduce la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, la 175 grade C. sau pana trece testul cu scobitoarea!
Este tare bun, pufos si aromat!
Pofta buna!