Chec cu mere, scortisoara, kaki si lamaie



Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de lapte
  • 5 linguri de ulei
  • 7 linguri de faina alba
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri zahar brun
  • 1 praf de copt bio
  • 1 zahar vanilat bio
  • 1 lingura de scortisoara
  • 1 lamaie bio
  • 2 mere
  • 1 kaki

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul brun si zaharul vanilat.

Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul, laptele si praful de copt, dupa care se adauga peste albusuri.

Se incorporaeaza apoi faina, se adauga scortisoara si coaja de la lamaie si se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Fructele se curata, se taiate cubulete si se amesteca cu o lingura de faina.

Se aseza compozitia in forma termorezistenta tapetata cu hartie de copt(eu am folosit de silicon), se adauga fructele si se da la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la 180 grade C. sau pana trece testul cu scobitoarea.

 

Este absolut delicios!

Pofta buna!

Mai multe poze