Cartof dulce umplut cu branza, smantana si legume



Ingrediente

  • 1 cartof dulce
  • 175 g branza de vaci cu smantana
  • 1/4 ardei verde
  • 1/4 ardei rosu
  • 1/4 ardei galben
  • 1 ceapa verde
  • 2 fire de patrunjel verde
  • sare si piper
  • 40 g mozzarella

Mod de preparare

Se spala bine cartoful si se fierbe la foc mic, aproximativ 45 de minute.

Intre timp se pregateste umplutura.

Se spala legumele si se toaca marunt. Se amesteca impreuna cu branza de vaci si se condimenteaza.

 

Dupa ce cartoful este fiert, se taie in jumatate iar cu ajutorul unei linguri se scoate o parte din mijloc(vezi poze). Se aseaza mozzarella taiata felii, dupa care se adauga umplutura.

Se aseaza intr-un vas termorezistent si se introduce la cuptor pentru 25 de minute, la 175 de grade.

 

Se serveste ca atare sau cu salata de cruditati!

Pofta buna!

Mai multe poze