Bulgur cu pui si legume



Ingrediente

  • 250 g bulgur
  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 2 cepe albe
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se lasa bulgurul la hidratat in apa fiarta, in functie de timpul dat de producator.

Intre timp, se taie pieptul de pui cubulete, se curata si se spala legumele. Morcovii si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare iar restul legumelor se toaca marunt. Se pun intr-o tigaie impreuna cu untul si se lasa la inabusit aproximativ 10 minute, amestecand periodic, dupa care se completeaza cu o cana mare de apa. Se condimenteaza dupa gust si se mai lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga si bulgurul scurs de apa. Se amesteca usor impreuna, la foc mic, pentru alte 5 minute.

Un preparat simplu si rapid.

Pofta buna!

 

Mai multe poze