Budinca din fulgi de ovaz cu seminte de chia, canihua si piure de fructe



Ingrediente

  • 1 pahar de lapte
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 1 lingura seminte de canihua
  • 1 lingura seminte de chia
  • 2 caise
  • 1 nectarina
  • 1 piersica
  • 1 lingura sirop de artar

Mod de preparare

Semintele de chia si canihua se pun la hidratat in putina apa si se lasa peste noapte.

 

Se pune laptele la fiert, se adauga fulgii de ovaz si se lasa sa fiarba 5 minute, amestecand periodic.

Se adauga apoi siropul de artar si semintele de chia si canihua.

 

Fructele se spala, se decojesc si se bleduiesc.

Se aseaza in straturi si se decoreaza cu fructe proaspete(mure, zmeura, afine si capsuni am pus eu).

 

Un mic dejun delicios, rapid, hranitor si foarte sanatos!

 

Pofta buna!

Mai multe poze