Budinca de quinoa



Ingrediente

  • 50 g quinoa
  • 2 linguri chia
  • 200 ml lapte bio
  • 1 banana
  • 1 portocala
  • 1 lingura de miere

Mod de preparare

Quinoa si chia se lasa la hidratat peste noapte (eu le-am hidratat separat, in apa).

 

Dupa ce au stat la hidratat, quinoa se pune intr-o strecuratoare mica si se spala sub jetul de apa. Se scurge bine si se pune la fiert, la foc mic, pentru aproximativ 25 de minute sau pana laptele este absorbit, amestecand periodic.

Se piseaza bine banana, se amesteca cu semintele de chia, lingura de miere iar mai apoi cu quinoa fiarta in lapte.

Portocala se curata complet si se toaca marunt din cutit.

Se aseaza in straturi!

 

Pentru decor am folosit cateva frunze de menta, boabe de struguri si feliute de portocala.

 

Pofta buna!

Mai multe poze