Briose in doua culori cu branza de vaci



Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 150 g branza de vaci
  • 1 lingura de carob
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura sirop de artar

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenus.
Se mixeaza albusurile spuma dupa care se adauga o lingura de zahar. Se mixeaza pana zaharul se topeste.
Se adauga si galbenusurile dupa care se incorporeaza faina si se mixeaza pana se omogenizeaza.

O parte din compozitie (aproximativ 1/4) se pune intr-un vas separat si se amesteca cu siropul de artar si carobul.

Branza de vaci se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar.

Se toarna compozitia “galbena” in forme de silicon iar cu ajutorul unei lingurite se pun “bilute” de branza, iar deasupra se toarna si compozitia “maro”.
Se introduc la cuptor pentru 30 de minute la 175 de grade sau pana trec testul cu scobitoarea.

 

Pofta buna!

 

Ingredientele sunt pentru 5 briose “uriase”, pentru ca am folosit forma mare eu, insa daca folositi forme normale o sa va iasa undeva la 10-12 bucati!!!

Mai multe poze