Briose cu smantana si fructe



Ingrediente

  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri de zahar
  • capsuni
  • afine
  • zmeura
  • strugurei

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenus.

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza bine impreuna, pana se obtine o spuma. Se adauga apoi si galbenusurile si smantana. Se mixeaza la treapta mai mica, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt.

Se toarna compozitia in forme pentru briose si se adauga fructele, care se dau prin putina faina inainte, pentru a nu se lasa in partea de jos a formei.
Se dau la cuptor, pentru aproximativ 25 de minute, la 175 grade C. sau pana trec testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Mai multe poze