Ingrediente
- 2 oua
- 2 linguri de faina
- 1 buchetel conopida
- 1/2 morcov
- 2 buchetele brocoli
- 1/2 ardei gras
- sare si piper (optional/dupa gust)
Mod de preparare
Se curata si se spala bine legumele. Se taie cubulete si se gatesc la abur pentru 20 min. Dupa care se lasa la scurs.
Intre timp se pregateste compozitia pentru briose.
Se separa albusurile de galbenus.
Se bat albusurile spuma, se adauga sarea si piperul si le mixam bine impreuna.
Se adauga si galbenusurile dupa care se incorporeaza faina. Se amesteca bine impreuna pana compozitia se omognizeaza.
Se toarna compozitia obtinuta in tava pentru briose tapetata cu hartie speciala si se adauga legumele.
Se introduc la cuptor pentru 25 de minute, la 175 de grade. (pana trec testul cu scobitoarea)
Pofta buna!