Ingrediente
- BRIOSE:
- 4 oua
- 4 linguri de faina
- 1 zahar vanilat
- 1 lingura zahar din trestie
- CREMA:
- 200 g branza de vaci
- 100 g smantana
- 100 g mascarpone
- 1 lingura zahar din trestie
- FRUCTE:
- struguri
- nectarina
- zmeura
- mure
- afine
- banana
- prune
Mod de preparare
BRIOSE:
Se bat albusurile spuma impreuna cu lingura de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile dupa care se incorporaeaza faina. Se mixeaza bine pana se omogenizeaza.
Se aseza compozitia in forme si se introduc la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade C.
Intre timp se pregateste crema si se feliaza fructele.
CREMA:
Se mixeaza smantana cu zaharul, apoi se adauga branza de vaci si mascarpone. Se mixeaza bine impreuna pana se omogenizeaza si apoi se da la frigider pana sunt gata briosele.
Dupa ce sunt coapte briosele, se scot din forme si se lasa putin la racit. Mai apoi se dauga crema cu ajutorul unei ustensile pentru ornat.
Se decoreza cu fructe si se servesc cu mare pofta!
Sunt extrem de gustoase si usor de facut!
Din aceste cantitati mi-au iesit noua briose!
Pofta buna!