Biscuiti cu telemea si branza de vaci



Ingrediente

  • 100 g unt
  • 50 g telemea
  • 50 g branza de vaci
  • 100 g faina alba de grau
  • 1 galbenus de ou

Mod de preparare

Untul se taie cubulete si amesteca cu branza de vaci si telemeaua. Se incorporeaza apoi faina si se framanta pana se obtine un aluat fraged.

Se aseaza in folie alimentara si se introduce la frigider pentru o ora.

 

Se scoate aluatul de la frigider, se presara putina faina pe blatul de lucru si se intinde aluatul. Se decupeaza cu forme speciale pentru biscuiti si se aseaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.

Cu ajutorul unei pensule, se ung biscuitii cu galbenusul de ou si se introduc in cuptorul preincalzit la 175 de grade C pentru 25-30 de minute.

Puteti presara si seminte deasupra!

 

Pofta buna!

Mai multe poze