Biscuiti cu spanac si telemea



Ingrediente

  • 180 g unt
  • 380 g faina de grau
  • 120 ml lapte
  • sare(optional/dupa gust)
Umplutura
  • 120 g spanac congelat
  • 150 g telemea de vaca
  • 50 g ricotta
  • un ou

Mod de preparare

Pentru inceput se pregateste aluatul.

Untul se da pe razatoarea mare si se amesteca cu faina si laptele. Se strange bine in maini si se framanta, pana se leaga. Se pune in folie alimetara si se lasa la frigider pentru minim o ora.

Intre timp se pregateste umplutura.

Spanacul dezghetat se scurge foarte bine, se toaca marunt si se amesteca cu oul batut, ricotta si branza telemea data pe razatoare.

Se scoate aluatul de la frigider, se intinde sub forma de dreptunghi, se pune umplutura si se ruleaza. Se taie apoi in bucati de aproximativ 1 cm si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduc la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute, la 175 de grade C.

Sunt super gustosi, crocanti la exterior si moi in interior!

 

Pofta buna!