Ingrediente
- 150 g unt
- 350 g faina de grau
- 110 ml lapte
- 1 ou
- 150 g spanac (congelat)
- 100 g branza de vaci
- 50 g telemea de vaca
Mod de preparare
Pentru inceput se pregateste aluatul.
Untul se da prin razatoarea mare si se amesteca cu faina si laptele. Se strange bine in maini pana se leaga si se formeaza un aluat. Se pune in folie alimetara si se lasa la frigider pentru doua ore.
Intre timp se pregateste umplutura.
Spanacul dezghetat se scurge bine, se toaca marunt si se amesteca cu oul batut ca pentru omleta, branza de vaci si telemeaua data prin razatoare.
Se scoate aluatul de la frigider, se intinde sub forma de dreptunghi, se pune umplutura si se ruleaza.
Se taie apoi in bucati de aproximativ 1 cm si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt.
Se introduc la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute, la 175 de grade C.
Pofta buna!!!