Retete savuroase si in buget pentru Pasti 2020“Retete savuroase si in buget pentru Pasti 2020, realizate cu ustensile avantajoase de la Dajar Romania".   Ceea ce trăim astazi este departe de imaginea Pastelui cu care eram obisnuiti. Aceasta incercare este la fel de grea pentru fiecare dintre noi, dar impreuna putem reusi! Noi, cookingathome.ro & dajarmagazin.ro, ne-am unit fortele pentru voi! Astfel, te vom ajuta sa aduci pe masa ta gustul si mirosul de “ACASA”, oriunde te-ai afla! V-am pregatit cateva retete “ca la mama acasa”, sa va mai aline din dor... toate in bugetul situatiei actuale. Iar pe dajarmagazin.ro, gasiti absolut toate ustensilele de care aveti nevoie pentru pregatirea lor, la preturi avantajoase! Sugestiile noastre sunt:  Dajar magazin este webshop-ul celei mai mari companii de pe piata produselor pentru casa si bucatarie din Europa Centrala si de Est.

In cele trei decenii de existență, Dajar a pus accent pe inovație, tehnologii revoluționare de producție și pe apropierea de public, evoluând de la un business de familie până la a dezvolta parteneriate cu mari producători ai lumii și la a lansa propriul brand, Ambition, promovat în cadrul unei campanii TV ample în România, cel mai recent în decembrie 2019.

Dintre brand-urile din oferta lor, cele mai cunoscute sunt: Ambition, Luminarc, Disney, O’cuisine, Rotho, Aquaphor, si multe alte brand-uri de cea mai buna calitate.

Produsele Dajar se regăsesc pe rafturile magazinelor partenere – Carrefour, Kaufland, Penny, Cora, Mega Image, Metro, Auchan – cât și în webshop-ul www.dajarmagazin.ro.